Bee STUDIO | MEMORIU TEHNIC DE ARHITECTURA SI EXPERTIZA TEHNICA PENTRU INTRARE IN LEGALITATE
Memoriu Tehnic de Arhitectura in numai 24 de ore. In cazul unor modificari aduse la apartamentul/casa dvs., fara obtinerea in prealabil a unei autorizatii de construire si au trecut mai mult de 3 ani de la realizarea lor, puteti aplica pentru intrare in legalitate si obtinerea unui Certificat de Edificare care va va permite sa intabulati noul plan de cadastru. Pentru aceasta, printre documentele esentiale veti avea nevoie de un Raport de Expertiza Tehnica intocmit de un inginer expert tehnic si de un Memoriu Tehnic de Arhitectura intocmit de un arhitect inscris la Ordinul Arhitectilor.
MEMORIU TEHNIC DE ARHITECTURA, EXPERTIZA TEHNICA, INTRARE IN LEGALITATE
53521
post-template-default,single,single-post,postid-53521,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

MEMORIU TEHNIC SI EXPERTIZA TEHNICA PENTRU INTRARE IN LEGALITATE

MEMORIU TEHNIC DE ARHITECTURA Pentru Intrare In Legalitate In Numai 24 De Ore.

 

 

Detii un apartament/casa si ai adus (sau vechiul proprietar a adus) modificari la compartimentarea sa, ca de exemplu:

s-au desfiintat pereti nestructurali (subtiri) de la camara sau debara, s-a demolat parapetul de la fereastra spre balcon, s-au construit compartimentari noi din gips-carton etc., toate realizate fara a obtine in prealabil o Autorizatie pentru Construire de la Primarie?

Doresti sa vinzi apartamentul/casa si cumparatorul nu poate sa faca un credit deoarece planul de cadastru vechi nu mai seamana cu releveul nou?

Daca aceste modificari au fost facute in urma cu mai mult de 3 ani, te afli in situatia oarecum fericita de a putea rezolva aceste probleme fara prea mari batai de cap.

Dupa trecerea unei perioade mai mari de 3 ani, amenda contraventionala pentru construirea fara Autorizatie de Construire se prescrie si nu va mai trebui sa o achitati. De asemenea, Statul vine in intampinarea dvs. si va acorda un cadru legal necesar pentru a putea intra in legalitate cu modificarile aduse si a putea intabula proprietatea, asa cum se afla aceasta la momentul inregistrarii cererii.

Desigur, acest lucru se poate face in conditiile in care in urma modificarilor aduse structura de rezistenta a imobilului nu a fost afectata iar indicatorii urbanistici, volumetria, aspectul si materialele de finisaj exterior nu au fost schimbate. Pentru a constata daca structura de rezistenta nu a fost in niciun fel afectata, veti avea nevoie de un inginer de rezistenta expert tehnic atestat care va realiza un RAPORT DE EXPERTIZA TEHNICA. Pentru conformitatea fata de celelalte conditionari un arhitect inscris in Ordinul Arhitectilor va realiza un MEMORIU TEHNIC DE ARHITECTURA.

Va putem realiza acest Memoriu Tehnic de Arhitectura in termen de numai 24 de ore de cand avem la dispozitie toate documentele necesare, inclusiv Raportul de Expertiza Tehnica.

Pentru detalii ne puteti scrie la adresa contact@bee-studio.ro

admin
No Comments

Post a Comment