Bee STUDIO | THOMAS MASARYK
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
53538
projects-template-default,single,single-projects,postid-53538,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

THOMAS MASARYK

Realizarea acestui proiect a durat 2 ani si a necesitat multe sute de ore de munca.

 

Apartamentul are 120 mp utili plus 2 terase generoase si este situat in zona centrala a Bucurestiului, intr-un imobil nou, cu arhitectura moderna, inserat in tesutul urban vechi, construit in stil Liberty si cu influente Art Deco.

Clientii sunt din Martinica – teritoriu sub drapel francez, in Caraibe – iar acest lucru a influentat stilul arhitectural, materialele si culorile folosite.

Am urmarit un lux chic, elegant, care sa evoce in acelasi timp si caracterul tropical al insulei martiniqueze, cu vulcani activi, acoperiti cu vegetatie densa din bambus, rosewood si mahon.

De asemenea, prin scafele din tavan, candelabrul din living, semineul cu bioethanol, vopseluri cu aspect metalizat, nuantele de verde ale granitului cuarzitic J’adore si covorul gri-argintiu din lana si matase am trasat o tusa puternica Art Deco care sa ancoreze apartamentul in peisajul arhitectural valoros al zonei.

La acest moment, tablourile care vor inviora si vor da un plus de coerenta spatiului sunt in lucru si nu au putut fi prezentate in fotografii. Ele vor fi realizate de catre pictorita din Republica Dominicana, Luz Severino.

 

 

 

 

 

Semineul functioneaza cu bioetanol si are rol principal decorativ dar da si suficienta caldura ca sa incalzeasca la propriu atmosfera din living intr-o seara inzapezita de Craciun.

 

Bucataria era din nefericire meschin de mica in comparatie cu suprafata generoasa a apartamentului si din acest motiv a trebuit sa o extindem intr-un hol adiacent care face legatura cu livingul. Pentru blaturi am folosit superbul granit Jacaranda, din carierele braziliene, cu aspect de rauri de lava incandescenta care intalneste nisipul galben al plajelor. L-am folosit intr-un puternic contrast cromatic cu verdele olive suav al mobilei de bucatarie si accesoriile din alama polishata si negru mat.

 

 

In dormitor, am imbracat dressing-ul cu un tapet Jungle cu pasari tropicale si frunze de eucalipt, motive care sa aminteasca proprietarilor de stolurile de papagali care treceau in fiecare zori de zi in drum spre ocean, pe deasupra locuintei lor din Martinica.

 

Corpurile de iluminat si obiectele principale de decor sunt alese in asa fel incat sa accentueze amprenta Art Deco.

 

 

Bee Studio – From Idea to Reality the Right way

admin
No Comments

Post a Comment