Bee STUDIO | OCHA Pavilion – Straulesti
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
53619
projects-template-default,single,single-projects,postid-53619,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

OCHA Pavilion – Straulesti

La Straulesti, pe un teren care da spre lac, am proiectat un pavilion de ceai, in stil japonez. Pavilionul este integral din lemn lamelar si KVH, cu panouri Shoji glisante si are atasat  o mica gradina, amenajata tot in stil japonez.

Respectand traditia japoneza, sistemul de imbinare a componentelor din lemn a fost in asa fel studiat incat sa fie integral ascuns privirii. Practic nu se vede niciun cui, niciun surub, niciun element de legatura. Invelitarea este din sindrila de tip ”Shingles”, din lemn de salcam. Incalzirea in sezonul rece se face cu panouri radiante de tip ”Far Infrared Light”, plasate in lungul grinzilor.

La partea superioara, o grinda mare de coama din lemn incleiat, leaga structura ca o chila de nava – o nava intoarsa, care pluteste pe cer. La capetele grinzii de coama sunt spatii libere (ele se acopera cu ferestre demontabile numai in sezonul rece). Acestea sunt atat pentru ventilatie cat si pentru a lasa energia sa curga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment