Bee STUDIO | LIVING CORAL – Culoarea anului de la PANTONE
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
52324
post-template-default,single,single-post,postid-52324,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LIVING CORAL – Culoarea anului de la PANTONE

Nu este roz. Nici rosu. Nici portocaliu. Este Living Coral.

 

La 20 de ani de cand Pantone a introdus ‘’Culoarea anului’’, in 1999, cel mai cunoscut sistem de standardizare a culorilor propune pentru anul acesta o culoare cu totul deosebita. Vibranta si puternica, dar gentila si delicata totodata, Living Coral pare o celebrare a vietii, a bucuriei de a fi.

An animating and life-affirming coral hue with a golden undertone that energizes and enlivens with a softer edge

Cu o paleta de peste 10.000 de culori, Pantone s-a impus printr-un limbaj universal al culorii folosit de peste 10 milioane de designeri pentru comunicare si control, de la inspiratie la realizare, asigurand consecventa culorilor pentru diferite materiale si tehnici de transpunere a culorii.

Nu este deci de mirare ca designeri din intreaga lume din industria grafica, a design-ului industrial, din lumea modei sau a design-ului interior vor folosi Living Coral in combinatii fara numar, pentru deliciul ochilor nostri.

Desi nu este pretentioasa, Living Colar este o culoare sofisticata. Poate fi folosita drept culoare dominanta sau doar ca accent. Merge foarte bine in combinatie cu auriul alamei polisate, cu oglinda, cu cuprul, cu dungile albe si negre.

Este o culoare care poate induce stari de spirit foarte diferite in functie de combinatia in care se foloseste. Folosita cu bej pal, este puternic Yin, cu albastru cobalt, puternic Yang. Daca se combina cu galben si bleu, devine jucausa, cu turcoaz este delicata, cu Cool Gray devine pretioasa.

 

Merge foarte bine cu fladder-ul lemnului natural, pentru variate esente, de la mahon la stejar auriu.

O puteti folosi de la vopsirea peretilor camerei, la covor, perdele sau canapele si fotolii. Chiar simplele accente de Living Coral cu diferite obiecte, de exemplu o lampa, o carte si o cuvertura impaturita aduc imediat un chic aparte spatiului interior. Foarte nimerita pentru revopsirea mobilierului vechi, classic caruia ii reda o viata noua, complet diferita de prima.

 

 

 

Cat de superb arata pe acest tapet cu pasari flamingo si cat de delicata este combinatia cu turquoise in tapetul cu teme florale!
Remarcati si nota distincta pe care o dau acestui dinning scaunele tapitate in tesatura Living Coral.

Incercati-o anul acesta, iar daca o veti folosi cu grija si pricepere cu siguranta nu veti regreta. Va aduce lumina si bucurie in casa voastra.

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment