Bee STUDIO | Amenajare apartament ing. Liviu Vasilescu
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
51981
projects-template-default,single,single-projects,postid-51981,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Amenajare apartament ing. Liviu Vasilescu

Pe tot parcursul acestui proiect acest nu reuseam sa imi dau seama cu care actor semana leit beneficiarul. Abia la sfarsit am realizat.

A fost un proiect care a decurs excelent, clientul fiind exigent si cu ordine si logica in gandire (inginer de profesie si Quality Manager ca functie) dar in aceeasi masura foarte deschis si receptiv la propunerile noastre.

Proiectul a durat destul de mult si a avut anumite constrangeri impuse de dezvoltatorul cladirii. Insa faptul ca am asteptat ca lucrarile de constructie si de instalatii sa fie gata, ne-a permis sa concepem un mobilier cu caracter, potrivit perfect cu interiorul dar si cu preferintele clientului.

Materiale moderne, cu reflexe metalice s-au imbinat intr-un stil specific anilor ’70, cu accent pe practicitate si naturalete, stil in egala masura drag clientului cat si noua.

Am folosit mult lemn si parchet masiv de stejar, portiuni tapetate cu un tapet de provenienta din Corea, de o foarte buna calitate si cu desene interesante si draperii din organza de culoare bordeaux, purpuriu si brun metallic.

In living, clientul a dorit sa-i facem o masuta de cafea care sa poata adaposti cat mai multe lucruri si sa fie cat mai functionala. Am proiectat astfel masuta de cafea ”ZAR”, pe roti, pe care oricum ai intoarce-o pare la fel, cu un sertar si doua nise pe fiecare parte.

In dormitoare, plecand de la forma spicului de grau, am facut noptierele si comodele in acelasi stil retro, folosind lemn de par pentru fronturi. Acelasi finisaj de lemn a fost folosit si la usile interioare, la dulapuri si la corpurile de biblioteca de la dormitoare care imbraca usile.

La bai am fost obligati sa folosim o faianta alb lapte, pusa la dispozitie de dezvoltator. Pentru a completa in acelasi stil retro, simplu si elegant, i-am dat viata si pretiozitate folosind coltare din alama masiva.

Proiectul lung a cimentat si o prietenie si, asa cum spuneam, la sfarsit am realizat cu cine semana clientul-prieten: Tommy Lee Jones. Absolut leit!

 

 

 

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment