Bee STUDIO | CASA DIN PADURE CORBEANCA
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
51952
projects-template-default,single,single-projects,postid-51952,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CASA DIN PADURE CORBEANCA

Am proiectat o casa inspirata din arhitectura modernista a anilor ’30, pentru un client cunoscator si indragostit de aceasta epoca. Casa este inconjurata de padure pe 3 parti si se deschide frontal spre curtea ampla, cu piscina.

Un joc subtil si echilibrat de planuri si volume, desfasurat pe o singura axa, dau o dinamicitate interesanta. Intrarea principal este flancata de un bazin cu nuferi.

In fata este o terasa acoperita cu o pensilina retractabila, care se continua cu un podest din lemn de tec pana la piscina.

La etaj, dormitoarele au balcoane si terase ample. Livingul se deschide spre gradina printr-o fereastra larga, in forma de ”L”.

 

 

admin
No Comments

Post a Comment