Bee STUDIO | WUNDER BAUM HAUS BUSTENI
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
51929
projects-template-default,single,single-projects,postid-51929,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

WUNDER BAUM HAUS BUSTENI

La Busteni, pe un teren cu o diferenta de nivel foarte mare, specifica terenurilor din zona de munte, si amplasat la marginea padurii de conifere, clientul si-a dorit o casa de vacanta care sa poata sa adaposteasca doua familii, fiecare cu copii.

Astfel, casa proiectata de noi se compune din doua apartamente situate la etajul 1 si 2, parterul fiind dedicat spatiilor commune.

 

Cinci corpuri volumetrice cu forma distincta se intersecteaza pentru a creea o forma complexa dinamica, ascendenta. In trunchiul de con ferestrele sunt taiate in diagonala in asa fel incat, atunci cand sunt luminate seara, din exterior casa aduce cu un brad asa cum il deseneaza copii. De aici si numele casei, Wunder Baum Haus.

 

admin
No Comments

Post a Comment