Bee STUDIO | Gold & Green, for King & Queen
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
53634
projects-template-default,single,single-projects,postid-53634,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gold & Green, for King & Queen

Am amenajat un apartament intr-un imobil din Bucuresti aflat pe strada G-ral Berthelot. Imobilul a fost construit in 1940 si, desi nu a fost bine intretinut de catre proprietari, cu unele exceptii se afla intr-o stare excelenta. Acest lucru se datoreaza calitatii deosebite a proiectului si a executiei. Din cauza razboiului, blocul nu a mai fost terminat asa cum era proiectat, ornamentele prevazute de arhitect pentru innobilarea fatadelor nemaifiind din pacate realizate.

Renovarea apartamentului a presupus multa munca si efort atat din partea noastra cat si a proprietarilor, intrucat sa indepartat tot ce exista si s-au refacut numeroasele instalatii atat ale apartamentului cat si cele care il traversau.

Sunt multe lucruri interesante realizate, atat dpdv constructiv si tehnic cat si estetic. Mai jos va prezentam cele doua bai ale apartamentului, bai cu dimensiuni mici si forme atipice care au condus la adoptarea unor solutii speciale. Am folosit mult oglinzile pentru a mari vizual spatiul, am realizat incalzire atat in pardoseala cat si in pereti, am folosit baterii si obiecte sanitare mai speciale.

Ca design am optat pentru o tusa de influenta Art Deco, des intalnita in Bucuresti in perioada in care a fost construit imobilul. Mozaicul verde in combinatie cu alb si argintiu, mozaic auriu cu profile si baterii din alama, oglinzi multe, au schimbat radical aspectul acestor bai. Ele au devenit functionale si luminoase.

Mai jos doua fotografii ale uneia din bai in timpul executiei, urmate de fotografii asa cum arata acum.

 

 

admin
No Comments

Post a Comment