Bee STUDIO | RIFLAJE DIN LEMN
Riflaje din lemn folosite la amenajarea casei
RIFLAJE, LEMN, RIFLAJE DIN LEMN, MDF, PAL, AMENAJARI INTERIOARE, CASA, LOCUINTA, DESIGN
53061
post-template-default,single,single-post,postid-53061,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

RIFLAJE DIN LEMN

Fie ca este vorba de interiorul casei sau de exteriorul acesteia, riflajele din lemn, utilizate cu atentie, pot aduce un plus esteticii casei voastre.

 

Riflajele pot fi din lemn natur sau baghete din PAL sau MDF borduite. Utilizate la interior, riflajele pot fi aplicate pe un perete sau pot fi utilizate ca separator al spatiului.

Atunci cand sunt utilizate la exterior trebuie acordata o atentie deosebita tratarii lemnului natur impotriva ciupercilor, insectelor si a intemperiilor care pot afecta lemnul. Daca este bine tratat va puteti bucura de frumusetea riflajelor o perioada indelungata, cu o intretinere minima.

Iata mai jos cateva imagini de la o casa pe care am amenajat-o si unde neputand interveni asupra volumelor arhitecturale, a trebuit sa gasim diverse modalitati de a o face interesanta si placuta la vedere. La interior, am folosit riflaje din lemn natur, de 5,8 m inaltime, vopsite bianco-anilina (o vopsea semi-transparenta prin care se vede fladerul lemnului). Aceste riflaje, in afara de rolul estetic, tin loc si de balustrada la scara care duce la etajul casei. La exterior am folosit riflaje din lemn de pin, baituite in culoarea stejar-miere. Am mai adaugat si alte decoratii din lemn, pentru un plus de valoare estetica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment