Bee STUDIO | RELAX IN THE CENTER OF THE CITY
BESPOKE DESIGN by Bee STUDIO - Projects worth seeing, from Idea to Reality.
ARHITECTURA, CONSTRUCTII, DESIGN, PROIECTARE, MOBILIER, INGINERIE, INSTALATII, INTERIOR DESIGN, CASA, VILA, CASA DE VACANTA, BLOC, CAMIN, APARTAMENT, BIROU, RENOVARE, RESTAURARE, AMENAJARE, REAMENAJARE, DTAC, AVIZE, AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, PROIECT, CONSTRUCTOR, ANTREPRENOR, BUCATARIE, LIVING, DORMITOR, FOISOR, TERASA, PROJECT MANAGEMENT, DIRIGINTE DE SANTIER, STUDIU GEO, TEREN, TERMOIZOLATIE, FERESTRE, ACOPERIS, HOME, ARCHITECTURE, DESIGN, INTERIOR DESIGN, CONSTRUCTION, ENGINEERING
52799
projects-template-default,single,single-projects,postid-52799,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

RELAX IN THE CENTER OF THE CITY

Amenajare apartament in centrul vechi, pentru a fi inchiriat in regim Airb&b

 

Prietena si clienta noastra Alina, proaspat proprietara a unui apartament situat intr-un imobil vechi la circa 100 de metri de Kilometrul ”Zero”, adica in asa-numitul Centru Vechi al Bucurestiului, a avut idea de afaceri foarte buna de a transforma acest apartament astfel incat sa se preteze cat mai bine pentru a fi inchiriat in regim Airb&b.

Renovarea a inceput de la zero, sau mai bine zis minus unu 🙂 tinand cont ca a trebuit demolat si dezbracat tot interiorul si refacute complet instalatiile electrice, sanitare si de incalzire.

In general, bugetele alocate acestor tipuri de renovari sunt modeste si atunci trebuie facute o serie de compromisuri in amenajare. Provocarea la acest mic dar ”rewarding” proiect a fost chiar luarea deciziilor cele mai bune pentru ca la sfarsit apartamentul sa rezulte atat apetisant pentru viitorii clienti, dar si durabil si usor de intretinut in utilizare, iar totul sa fie facut intr-un buget decent.

Ca nota generala de design, am folosit tonuri vesele si contraste placute, cum ar fi galbenul in combinatie cu turquoise-ul. Pentru pardoseli am folosit gresie in culoarea nisipului si parchet laminat cu finisaj de artar. Baia este complet alba cu acente date de profile alamite.

Mobilierul este partial de la Ikea, partial executat de noi. Mobila de bucatarie este proiectata si realizata de noi.

 

 

 

 

Rezultatul a fost excelent iar idea Alinei a prins viata intr-un mod fericit. La o jumatate de an de la deschidere, ne bucuram sa aflam ca totul merge foarte bine, apartamentul fiind foarte apreciat si ”in great demand”, mai ales pentru turistii straini care ne viziteaza Capitala.

Desigur, acest succes se datoreaza in primul rand Alinei care, pe langa ideea buna pe care a pus-o si foarte bine in practica, se ocupa de apartament ca un proprietar responsabil. Insa, putin ni se datoreaza si noua pentru solutiile, design-ul si executia lucrarilor.

Daca vizitati Bucurestiul si aveti nevoie sa va cazati intr-un loc linistit si frumos, chiar in centru, nu ezitati sa inchiriati acest apartament. El poate fi inchiriat AICI

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment